Huaruiindustrieterrein, de Industriezone van Hengjiang, Chashan-Stad, Dongguan-Stad, de Provincie van Guangdong, China
Thuis

Dongguan Qizheng Plastic Machinery Co., Ltd.

Van goede kwaliteit verticale schroefmixer voor verkoop
Van goede kwaliteit verticale schroefmixer voor verkoop
Carrie, u is een mooi meisje en goede seller.we hebben de machines ontvangen, en allemaal zijn het goede gebruiken. Dank u voor uw dienst.

—— Shawn

Hoewel er een korte onderbreking in het installeren van machine is, is uw dienst goed vrij genoeg zodat wij bij de productie met succes uiteindelijk kunnen zetten.

—— Mohamed

Dank voor uw goede dienst, dank voor uw zoete glimlach, dank voor uw nuttige machines.

—— James

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Qizheng Plastic Machinery Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Dongguan Qizheng Plastic Machinery Co., Ltd. Dongguan Qizheng Plastic Machinery Co., Ltd. Dongguan Qizheng Plastic Machinery Co., Ltd. Dongguan Qizheng Plastic Machinery Co., Ltd. Dongguan Qizheng Plastic Machinery Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : QIZEN
Aantal werknemers : 30~50
Jaarlijkse omzet : 300000-500000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 80% - 90%

Wordt Plastic de Machinesco. van Dongguanqizheng, Ltd gevestigd op de belangrijke industriezone van Dongguan in de Provincie van Guangdong en in 2005 gevestigd. Wij specialiseren ons in plastic machinesonderzoek, ontwerp, vervaardiging en distributie.

 

Onze producten omvatten grote plastic de korrel verticale agerende machine van de grondstoffenregeneratie (500kg-15t), grote horizontale het mengen zich materiële machines (100kg-5t), plastic maalmachines, plastic mixers, Horizontale Plastic Mixers, trillende roosters, verticale mixers, dehydraters, automatische het voeden machines, gootstenen, high-precision controlemechanismen van de vormtemperatuur, industriële harders, plastic drogers en reeksen persrandapparatuur en andere verscheidenheden. Er zijn meer dan 10 soorten en bijna 100 modellen van producten. Wij hebben een ervaren en professioneel team.

 

Wij zijn een hoofdproductieonderneming, belast met het ontwerp, de vervaardiging en het behoud van het vormen van materiaal. De redelijke structuur, energy-saving de prestaties en de hoge productiviteit zijn onze hoofdvoordelen. Het technische niveau en alle indexen allen hebben de internationale normen bereikt. Onze producten verkopen in alle steden en provincies rond China, zoals Guangdong, goed de Provincies van Liaoning, van Jiangsu en Zhejiang-en door algemene klanten geprijst. Wij stemmen in OEM en ODM ook met orden.

 

Onze producten worden op brede schaal erkend en vertrouwd op door gebruikers en kunnen onophoudelijk aan veranderende economische en sociale behoeften voldoen. Onze producten verkopen goed over de hele wereld. Wij heten nieuwe en oude klanten van alle gangen van het leven welkom om ons voor toekomstige zakelijke relaties en wederzijds succes te contacteren!

Contactgegevens
Dongguan Qizheng Plastic Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Carrie

Tel.: 86-769-33306160

Fax: 86-769-86488580

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)